WHODUNNIT’ MOORDDINER
Een spannend en humoristisch dinerspel!

‘Whodunnit’ is een speels, spannend en spectaculair dinerspel. Het spel begint met een koelbloedige moord! De eigenaar van een luxueus jacht is plotsklaps spoorloos verdwenen. Wie heeft het gedaan? Aan u en uw medegasten de taak de moordenaar te vinden. Bent u die knappe kapitein of de zwarte weduwe met sterallures die verdacht wordt van allerlei duistere praktijken. Of bent u liever de schattige stewardess die achter haar lieve koppie het één en ander verbergt of de jonge matroos die iedere vrouw weet te charmeren? U merkt het vanzelf!

Bij aankomst wordt u ontvangen door een spelleidster die u de regels van ‘Whodunnit’ uitlegt. Vervolgens kan het spel beginnen. U stelt zich voor met uw tijdelijke personage, die zich bijvoorbeeld bevindt op een luxueus motorjacht dat voor anker ligt voor de Franse kust. Met behulp van geheime informatie en suggesties ontmaskert u de dader of … heeft u het zelf gedaan?
Het spel kan vanaf minimaal zes tot maximaal twaalf personen per tafel worden gespeeld. ‘Whodunnit’ is door de betrokkenheid van alle deelnemers uiterst geschikt voor personeelsfeesten, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden die om interactie en plezier vragen.

Tijdens het spel gaat u genieten van een driegangen diner. De spelkosten bedragen € 49,50 per persoon. Inbegrepen zijn het welkomstdrankje, 3-gangen diner incl. broodmandjes met aîoli en tapenade, huisgemaakte frieten met ´old style´ honingmosterd mayo, spelbegeleiding en exclusief drankjes. Te reserveren vanaf 6 personen.

´Who dunnit´ menu

VOORGERECHT

Sashimi van zalm en tonijn met Japanse sojadressing en een frisse komkommersalade
Of
Carpaccio van Hollands weiderund met pijnboompitjes en een Balsamico dressing

HOOFDGERECHT

In de oven gerookte moot Ierse Zalm met roseval aardappel en tomaten dragonsaus
Of
Schotse Runder entrecote van de grill met gekonfijte aardappeltjes, zilveruitjes
en bearnaisesaus

verse friet met honing-mosterd mayo

NAGERECHT

Parfait van de Chef
Of
Crème brûlée van bourbonvanille met vanilleroomijs