‘Whodunnit’ moorddiner

Een spannend en humoristisch dinerspel!

‘Whodunnit’ is een speels en spannend dinerspel. Het spel begint met een koelbloedige moord! De eigenaar van een luxueus jacht is plotsklaps spoorloos verdwenen. Wie heeft het gedaan? Aan u en uw medegasten de taak de moordenaar te vinden. Bent u die knappe kapitein of de zwarte weduwe met sterallures die verdacht wordt van allerlei duistere praktijken. Of bent u liever de schattige stewardess die achter haar lieve koppie het één en ander verbergt of de jonge matroos die iedere vrouw weet te charmeren? U merkt het vanzelf!

Bij aankomst wordt u ontvangen door een spelleidster die u de regels van ‘Whodunnit’ uitlegt. Vervolgens kan het spel beginnen. U stelt zich voor met uw tijdelijke personage, die zich bijvoorbeeld bevindt op een luxueus motorjacht dat voor anker ligt voor de Franse kust. Met behulp van geheime informatie en suggesties ontmaskert u de dader of … heeft u het zelf gedaan?

Het spel kan vanaf minimaal zes tot maximaal twaalf personen per tafel worden gespeeld. ‘Whodunnit’ is door de betrokkenheid van alle deelnemers uiterst geschikt voor personeelsfeesten, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden die om interactie en plezier vragen. Tijdens het spel gaat u genieten van een driegangen diner.

De spelkosten bedragen € 55,00 per persoon. Inbegrepen zijn het welkomstdrankje, driegangen diner inclusief broodmandjes met Spaanse aïoli en olijventapenade, huisgemaakte frieten met ´old style´ honingmosterd mayonaise en spelbegeleiding. Dit pakket is exclusief drankjes. Te reserveren vanaf zes personen. Het ‘Whodunnit’ speldiner wordt alleen gespeeld in Oegstgeest en Noordwijk en Zoetermeer.